Anasayfa / TÜM HABERLER / Yaşlılara Kaplıca Keyfi

Yaşlılara Kaplıca Keyfi

Sosyal Belediyeciliği yaşamın her katmanında sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu bağlamda YADES projesinde faydalanan 100 kişiye Karaali Kaplıcaları’nda havuz keyfi yaşattı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen, Şanlıurfa valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte YADES projesinin kapsamından faydalanan 65 Yaş üstü 100 kişi karaali termal tesislerinde ağırlandı.

Yeşeren çınarların yaşam standartlarını yükseltmek için aralıksız çalıştıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar: “Çınarlarımıza farklı bir gün yaşatmak için program düzenledik. Bölgenin önemli termal kaynakları arasında yer alan Karaali Kaplıcaları birçok sağlık sorununun çözümü için de doğal bir kaynak olarak biliniyor. Bu nedenle çınarlarımıza bu programı düzenledik” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi görevli personellerinde birlikte Karaali Kaplıcalarına sağlık turuna götürülen çınarlar, günü birlik gerçekleştirilen programda termal suyun keyfini çıkardılar. Kaplıca turundan dolayı keyifli bir gün geçirdiklerini belirten vatandaşlar: “Katkı ve desteklerini bizlerden hiç esirgemeyen hep yanımızda olan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz” de

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan