Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Baydilli’den Mevlid Kandili Mesajı
Başkan Baydilli'den Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Baydilli’den Mevlid Kandili Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Peygamber Efendimizin doğumunun 1446. yıl dönümünde, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli, barış elçisi olan Peygamber Efendimizin ümmetinin savaşlarla boğuştuğuna dikkat çekerek Mevlid Kandilinin İslam dünyasında barışa vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şunları söyledi:”İnsanlık, Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin sevgisine muhtaçtır. Fahr-i Kainat efendimizin yeryüzünü şereflendirişi, karanlıkları aydınlığa çevirirken insanlığa rahmet ve güzellikler sunmuştur. Peygamber Efendimizin getirdiği din ve bizlere verdiği mesajlarla karanlıklar aydınlığa, nefretler sevgiye dönüştürmüştür. Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan