Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Demirkol’dan, Mevlit Kandili Mesajı

Başkan Demirkol’dan, Mevlit Kandili Mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 29 Kasım 2017 Çarşamba gününü, Perşembeye bağlayan gece idrak edeceğimiz Mevlit Kandili dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Başkan Demirkol, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğum gecesi olan Mevlit Kandili ile ilgili yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
“Hicrî Rebiülevvel ayının on ikinci gecesi olan ve doğumların şüphesiz ki en hayırlısı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V.’in doğum günü olarak idrak edilen bu özel gün, nasıl âlemlere müjdelenmişse; dilerim ki bu nurlu kandil günü ve gecesi de birbirimizi dualarımızda andığımız hayırların ve huzurun sebebi olur. Her daim onu anmakla huzur bulduğumuz yüce rabbimizin, âlemlere rahmet olsun diye yarattığı yüce peygamberimizin doğum günü, ne güzel bir gündür. Bu kutlu günün feyzinden yararlanabilenlerden olmayı diler, sizler için yaptığımız tüm hizmetleri de bir ibadet aşkı ile idame ettirdiğimizi bilmenizi isterim. Tüm İslam Âleminin mübarek kandilini kutlar, tüm şehitlerimizi, ecdadımızı rahmet, hayr ve minnetle yâd eder, bu kutlu günler vesilesince iki cihanda sadetler dilerim.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan