Anasayfa / TÜM HABERLER / YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç Şanlıurfa’ya geliyor

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç Şanlıurfa’ya geliyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Harran Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Güneydoğu Anadolu Projesi Tanıtımı ve Bölge Üniversiteleri İş Birliği Çalıştayına katılmak üzere Şanlıurfa’ya geliyor.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Harran Üniversitesi tarafından Şanlıurfa’da düzenlenecek olan “Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Tanıtım ve Bölge Üniversiteleri İş Birliği Çalıştayı”na katılacak. Çalıştayda Saraç, bölgesel kalkınmada ve bölgesel inovasyonda üniversitelerin rolü hakkında detaylı bir konuşma ve sunum yapacak.
Çalıştaya GAP Bölge İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil’in yanı sıra Harran, Batman, Gaziantep, Kilis 7 Aralık, Sanko, Şırnak, Adıyaman, Dicle, Hasan Kalyoncu, Mardin Artuklu, Siirt, Çukurova, Sütçü İmam, Korkut Ata, Mersin ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitelerinin rektörleri katılacak.
Günübirlik programları kapsamında Şanlıurfa’ya gelecek olan YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, tarihi Harran Üniversitesi ve Bilim Okulu, Harran, Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi, Balıklıgöl
ve Dergah, Bedesten, Gümrük Hanı ve tarihi çarşıları da ziyaret edecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan