Anasayfa / TÜM HABERLER / CHP Basın Mensuplarına Yapılanları Kınadı
CHP Basın Mensuplarına Yapılanları Kınadı
CHP Basın Mensuplarına Yapılanları Kınadı

CHP Basın Mensuplarına Yapılanları Kınadı

(RUHA HABER AJANSI)-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Teşkilatı bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde basın mensuplarına yapılan kötü muameleyi kınadı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada:’’Bugün yaşanan bir olaydan dolayı büyük üzüntü duyuyorum. Ve buradan arkadaşlarımıza ve basın camiasına  geçmiş olsun diyorum.Görevleri sadece halka doğru bilgi aktarmak olan gözümüz kulağımız olan basın mensubu arkadaşlarımız ve kardeşlerimize Şanlıurfa büyükşehir belediyesi  çalışanları tarafından sözlü hakarete uğramaları itilip kakılmaları sert tavırları,görevlerini yapmalarına engel olmaları kabul edilemez. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin her protestoda basını suçlaması  haber alma özgürlüğünü engellemesi de kabul edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılan nahoş davranışları kınıyoruz.Ve eminim ki Büyükşehir Belediye Başkanı Sn:Nihat ÇİFTÇİ’de bu olanlardan büyük üzüntü duyuyordur. Ve çalışanlarına gereken uyarı yapacaktır.Ben buradan basın mensubu arkadaşlarımıza tekrar geçmiş olsun diyorum.Umarım bi daha hiçbir şekilde bu muamaleye maruz kalmazlar.’’denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan