Anasayfa / TÜM HABERLER / Eğitimde kardeşlik zinciri

Eğitimde kardeşlik zinciri

Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi, kardeş okul Karakuş İlkokulu’nu ziyaret etti. 24 Kasım 24 Umut Projesi kapsamında gerçekleştirilen kardeş okul ziyaretinde anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve giyim yardımında bulunuldu. Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş’ın çocuklarla hem sohbet ettiği hem de oyunlar oynadığı ziyaret, eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik çalışmalara destek olmak amacıyla dağıtılan malzemelerin arasında kıyafet, okul çantası, defter, kalemlik ve oyun hamurundan, kalem, silgi, makas ve elişi kağıdına, boya çeşitlerinden, A4 kağıdı ve tonere kadar bir okul için gerekli olan her şey bulunuyor.

“Anasınıfının düzenlenmesi ile ilgili çalışmalarımız olacak”

Okul Müdürü İsmail Toklu, sınıf öğretmeni Ahmet Ak ve anasınıfı öğretmeni Aslı Demirci eşliğinde okulu gezerek tüm öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtan Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş, ziyareti “24 Kasım 24 Umut Projesi” kapsamında gerçekleştirdiklerini söyleyerek kardeş okullarına yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Taş, “ Bugün kardeş okulumuz Karakuş İlkokulu’nu ziyaret ettik. Okulumuza Halk Eğitim Merkezi olarak kırtasiye yardımında bulunduk.

Ayrıca anasınıfı malzeme ihtiyaçlarını karşılamak istedik. İnşallah kardeş okulumuza yönelik çalışmalarımız devam edecek. Okulumuzla sürekli iletişim halinde olup kardeş okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Önümüzdeki günlerde anasınıfının düzenlemesi ile ilgili çalışmalarımız olacak. Burada görev yapan yönetici ve öğretmen kardeşlerimize de ayrıca teşekkür etmek gerekiyor. Eyyübiye ilçemizin kırsal kesiminde, gerçekten zor şartlarda görev yapıyorlar.

İnşallah bu ziyaretimiz onları memnun etmiştir. Öğretmen arkadaşlarımıza eğitim öğretim yılı içerisinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Karakuş İlkokulu Müdürü İsmail Toklu ise okullarının bir köy okulu olarak çeşitli sıkıntılar yaşayabildiklerini ifade ederek Burası Eyyubiye Karaali Mahallesi’ne bağlı Karakuş Mezrası. Bir dağ köyü. Burada çeşitli sıkıntılarımız olabiliyor. Sevgili hocam Necati Taş, kardeş okul projesi kapsamında Halk Eğitim Müdürlüğü olarak bizleri ziyaret ettiler. Biz çok memnun olduk. Bunun devamı da gelecek. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan