Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Yanmaz: Belediyelerimiz sosyal medya fenomeni ve billboard aktörleri oldular

Yanmaz: Belediyelerimiz sosyal medya fenomeni ve billboard aktörleri oldular

( Ruha Haber Ajansı) Haftalık değerlendirme toplantılarını sürdüren Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, bu haftada konuşmasının büyük bölümünü yerel sorunlara ayırdı. Yanmaz,”Hep tekrarlıyoruz;  maalesef belediyelerimiz sosyal medya fenomeni ve billboard aktörleri oldular, laf çok icraat yok.” dedi.

‘ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ’

Yanmaz, il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada,”Şanlıurfa’da doğum oranı Türkiye ortalamasından yüksektir. Dolayısıyla eğitim, sağlık ve belediyecilik hizmetleri yetersiz kalmaktadır. Eğitimde siz sadece okul yapmakla sorunları çözemezsiniz. Öğretmen, öğrenci ve okul şartlarını iyileştirmenin yanında müfredatın içeriğini de mükemmel kılmamız gerekir. İşte Urfa’da öğlen arası yemek manzarası. Burası Türkiye’nin 9 büyük şehri Şanlıurfa, 21. yy ve ulusal basının Urfa’yı Türkiye tanıtımı. Milletvekillerimiz, İktidar Partisi Urfa Teşkilatı ve Mülki amirlerimize bu fotoğraf ithaf olunur.”dedi.

‘RABİA İSMİ, TOPÇU MEYDANI’NA ÇEVRİLSİN’

Yanmaz, şunları kaydetti:”Büyükşehir belediyemiz bu yıl 2 milyon ağaç fidanı dikimi hedeflemiştir. Takdir ediyoruz ve destekliyoruz. Ancak sezon sonunda bunun gerçekliğini araştıracak ve kamuoyuna duyuracağız. Buradan hep tekrarlıyoruz;  maalesef belediyelerimiz sosyal medya fenomeni ve billboard aktörleri oldular. Laf çok icraat yok. Şimdi şehrin tam göbeği sıcak iklim, güneşin dik geldiği bir şehir ve ikide bir tadilat gören yazboz tahtasına çevirilen bir meydan. Gölgelenecek tek bir ağaç yok. Bu nasıl bir mantık? Bu arada Rabia isminin bir an evvel Topçu meydanına çevirmesini istiyoruz.

‘ELEKTRİK SORUNU ŞEHRİMİZ İÇİN UTANÇ VERİCİDİR’

Elektrik sorununu basın toplantılarımızda sık sık gündeme getirmekteyiz. Tek kelimeyle bu durum şehrimiz için utanç verici bir durumdur. Şehrimizin karanlıkta kaldığının Medyaya taşınması 16 yıllık iktidar partisinin büyük bir ayıbıdır.

‘DİYORUZ DİYORUZ, MUHATAP YOK’

Anlaşılan AK Parti’nin son kullanma tarihi dolmuştur. Ülke milli görüş ve saadet kadrolarını beklemektedir. Kim ne aldı. Kim ne verdi. Zarrab hayırsever mi dolandırıcı mı ajan mı ?

Çünkü Sayın Bakan Numan kurtulmuş hayırsever diye ödül verdi. Oysa bugün Burhan Kuzu Zarrab, ABD ajanı demektedir. Maalesef Türkiye işportacı mantığıyla idare edilmektedir. Ekonomi bozuk esnaf perişan, işsizlik had safhada, Fakir daha fakir, zengin daha da zengin oluyor. Velhasıl halk, enflasyon baskısı altında inim inim inlemektedir. Yolumuz, köprümüz, arena stadyumlarımız, lüks gökdelenlerimiz ve sarayımız var oysa ülke halkının yarısından fazlası açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşamaktadır.”

Yanmaz, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan