Anasayfa / TÜM HABERLER / YÖK Başkanı Harran Üniversitesinde Ders verdi
YÖK Başkanı Prof.Saraç, Harran Üniversitesinde Ders verdi
YÖK Başkanı Prof.Saraç, Harran Üniversitesinde Ders verdi

YÖK Başkanı Harran Üniversitesinde Ders verdi

Bölge Üniversite Rektörleriyle yapılan toplantıya katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç Harran Üniversitesinde ders verdi.

Sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu Projesi Tanıtımı ve Bölge Üniversiteleri İş Birliği Çalıştayına katılan YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç sırasıyla; Harran Ören alanı, Eyyüp Peygamber Camii, Halilürrahman Makamı ve Şanlıurfa Mozaik müzesini ziyaret ettikten sonra Üniversiteye geçerek Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün 1. Sınıf dersi olan Eski Türk Edebiyatı dersine verdi.

Sınıfa giren YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, ders hocası Prof. Dr. Ekrem Bektaş’tan rica ederek dersi kendisi verdi.

Sınıfta ilk 3 tercihi arasında Harran Üniversitesini tercih eden öğrenciler kimler olduğunu soran YÖK Başkanı, sınıftaki çoğu öğrencinin el kaldırması kendisini memnun etti.

Öğrencilere, derslerine çok çalışmaları tavsiyesinde bulunan YÖK Başkanı Saraç, kitapta yazılanlara bağlı kalmadan daha çok araştıran ve sorgulayan öğrenciler olmalarını söyledi.

Dersten sonra Prof. Dr. Ekrem Bektaş, YÖK Başkanına; Pertev Divan, Siverekli İbrahim Refet Divanı, Sırrı Manevi ve Bahar-ı Edeb adlı kitaplarını hediye etti.
 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan