Anasayfa / TÜM HABERLER / Suruç TÜGVA’dan Mevlid’i Nebi Programı

Suruç TÜGVA’dan Mevlid’i Nebi Programı

TÜGVA Suruç Temsilciliği ve Suruç Milli Eğitim Müdürlüğü isbirligiyle Peygamber efendimiz s.a.v doğumu olan Mevlid-i Nebi haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Vali Ziya Çoker konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Suruç kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Temir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Bircan, TÜGVA İl temsilcisi Bekir Bekiroğlu İlce Temsilcisi Ibrahım Güneş bir çok davetli katıldı.

Mevlid-i Nebi etkinlikleri
kur-an tilavetininokunmasıyla başladı.Kelâmların en güzeli olan kuran-ı kerimin okunmasının ardından o dönemi yansıtacak şekilde tiyatro gösterileri yapılmış, peygamber efendimizin bilinmeyen yönleri anlatılmaya çalışıldı. Öğrencilerin yazmış olduğu şiirlerin okunması ilahilerin söylenmesi ve semazen gosterisinin ardından ilçe müftü vekili Halil Ikbal konuşmalarının ardından yapılan dua ile program sona ererken programa katılan vatandaşlara TÜGVA tarafından hazırlanan şerbet, lokum ve gül suyu ikram edildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan