Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Keşküş: Engelli vatandaşlarımızın yanındayız

Keşküş: Engelli vatandaşlarımızın yanındayız

( Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne yönelik engelli vatandaşların hak ettikleri hayat şartlarına kavuşturulması noktasında herkese bir görev düştüğünü belirtti.

Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Keşküş, engelli birçok sporcuya destek verdiklerini hatırlattı.

Keşküş, şunları kaydetti:“Bizler il müdürlüğü olarak engelli sporcularımıza her alanda destek veriyor yanlarında oluyoruz. Antrenör arkadaşlarımız engelli sporcularımızla bire bir özel ilgileniyor ve kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak, onların da toplumsal sorumluluk almalarına öncülük etmek için el ele vermemiz gerektiğini her alanda dile getiriyoruz. Hepimizin, birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olarak, engelli vatandaşlarımıza destek vermekten ve hayatlarını kolaylaştırmak için yaptığımız çalışmalardan asla vazgeçmeyeceğimizi vurgulayarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan