Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfaspor Gümüşhane’de kafa golüyle yıkıldı

Urfaspor Gümüşhane’de kafa golüyle yıkıldı

(Ş.URFA-RHA) – Ligin yeni haftasında lider Gümüşhanespor’a konuk olan Şanlıurfaspor, üstün oyununa rağmen uzatma dakikalarında yediği kafa golüyle yıkıldı.

Ligin kaderini değiştirecek maçta Şanlıurfaspor, Gümüşhanespor’a konuk oldu. Maça iki tarafta hızlı ve atak başladı. Maçın ilk yarısı tarafların karşılıklı ataklarına sahne oldu. İlk yarıda iki ekipte galibiyeti getirecek golü bulamayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İkinci yarı başlarken oyun anlamında sahada pek değişen bir şey olmadı. Şanlıurfaspor birkaç defa Gümüşhanespor kalesine tehlikeli ataklar geliştirse de sonuç alamadı. 90 dakika biterken maçın sonucunda değişiklik olmadı. Dördüncü hakem maça 5 dakika uzatma verildi. Uzatmanın üçüncü dakikasında Gümüşhanespor Furkan’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Şanlıurfaspor’da ise uzatma dakikalarında topu direkten döndü.

90 dakikanın sonunda Şanlıurfaspor deplasmanda Gümüşhanespor’a 1-0 mağlup olarak zirve yarışında büyük bir yara aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan