Anasayfa / TÜM HABERLER / DÜNYA / Fakıbaba: Kudüs, Müslümanların kırmızı çizgisidir

Fakıbaba: Kudüs, Müslümanların kırmızı çizgisidir

(Ruha Haber Ajansı) Gıda, Tarım – Hayvancılık Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, bir dizi program ve temaslarda bulunmak üzere Ardahan’a gitti. Bakan Fakıbaba,”Kudüs tüm Müslümanlarımızın kırmızı çizgisidir. Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır.”dedi. 

‘İNSANLIK VİCDANINI YARALIYOR ATILAN ADIM’

Bakan Fakıbaba, ABD ve İsrail’in Kudüs’ü yapma girişimine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Fakıbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:”ABD Başkanı hukuksuz bir şekilde Kudüs ile ilgili yaptığı açıklamanın, insanlık vicdanını yaraladığını, bölgedeki sorunları daha da derinleştiriyor. Kudüs tüm Müslümanlarımızın kırmızı çizgisidir. Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararların, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır.

‘MÜSLÜMANLARIN İRADESİNİ ESİR ETMEK İSTEYENLER, HÜSRANA UĞRAYACAKLARDIR’

Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. İslam’ın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanların iradelerini esir etmek isteyenler, tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır.”

Bakan Fakıbaba’yı Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, belediye başkanları ve partililer karşıladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Barış Pınarı Bölgesi, Suriye’nin En Yaşanabilir Yeri Haline Geldi

Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan