Anasayfa / TÜM HABERLER / DÜNYA / İHH Vakfı Başkanı Yıldırım: Mescid-i Aksa’nın üstü de altı da bizim

İHH Vakfı Başkanı Yıldırım: Mescid-i Aksa’nın üstü de altı da bizim

(Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa’da Sivil Toplum Kuruluşları, ABD’nin Kudüs’ü başkent tanıma girişimine tepkiler sürüyor. Topçu Meydanı’nda düzenlenen mitingde İsrail, ABD ve işbirliklerine lanet yağdı.

 Mitinge Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Memur-Sen / Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, AK Parti Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve Mahmut Kaçar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, parti temsilcileri ve şehir halkı katıldı. Vatandaşlar, ellerine aldıkları pankartlarla tepkilerini koydu.

YILDIRIMDAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, kirli güçlerin 15 Temmuz’da başarılı olamadıklarının dikkat çekti. Yıldırım, Siyonistlerin kirli emeklerine ulaşmak için 15 Temmuz da darbe yapmak istediklerini söyledi. Yıldırım, Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirtti. Yıldırım,”Mescid-i Aksa’nın altı da Müslümanlarındır üstü de Müslümanlarındır.” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Barış Pınarı Bölgesi, Suriye’nin En Yaşanabilir Yeri Haline Geldi

Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan