Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Özçınar: Bu iddialar yalandır

Özçınar: Bu iddialar yalandır

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, “Kentte dolaşan bu iddialar yalandır, asılsızdır” dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü kentte bulunan STK’lar bir araya gelerek İsrail ve hamisi ABD’yi kınamak için Topçu Meydanı’nda Kudüs Mitingi düzenlemişlerdi. Düzenlenen bu mitinge Şanlıurfa STK’ları, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Ruha Haber Ajansı Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen birkaç vatandaş ise düzenlenen mitingde ciddi paraların harcandığını ve rakamın uçuk olduğunu ifade etti. Ruha Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, “Kentte dolaşan bu iddialar yalandır, asılsızdır. Bizim Şanlıurfa’daki STK’larımız Kudüs’e destek olmak için bir miting düzenledi. Biz de bu önemli projede destek olmak için elimizi taşın altına koyduk. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak mitingde yemek, su, sanatçılar, bayrak ve çeşitli atkı vs. ürünleri karşıladık” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan