Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Büyükşehir Belediyesi vatandaşın aklıyla dalga geçiyor

Büyükşehir Belediyesi vatandaşın aklıyla dalga geçiyor

(Ruha Haber Ajansı) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin göbeğinde sorunları görmezden gelerek adeta vatandaşın aklıyla dalga geçmeye başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bugün basın ve yayın organlarına geçtiği mailde 2017 yılını kapsayan çalışmalarını kalem kalem anlattı. Söz konusu haberde ise en çok dikkat çeken ayrıntı ise Büyükşehir Belediyesi’ne göre kentte trafiğin rahatlamış olması…Büyükşehir Belediyesi kentteki trafik ve ulaşım sorunu ile ilgili, “Şehir merkezinde ve ilçelerinde önemli yolların açılmasını sağlayan Fen İşleri Dairesi Yol Asfalt Şubesi ekipleri, özellikle merkez ilçeler olan Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye’ye kazandırdığı bulvarlar ve caddeler sayesinde kentin en önemli sorunu olan trafiği rahatlattı” ifadelerini kullandı.

NİHAT ÇİFTÇİ YA ŞEHRİ BİLMİYOR YA DA ŞEHİRLE İLGİLENMİYOR

Ancak vatandaşın aklıyla dalga geçen ve dışarıdaki yaşamdan haberi olmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve kurmayları hemen yanı başlarındaki trafik eziyetini görmezden geliyorlar. Hemen Büyükşehir Belediye binası ilerisinde yer alan Ziraat Bankası yanındaki kavşağa girmek kanser sebebi çıkmak ise ölüme meydan okumak gibi…Şehrin göbeğinde trafik sorunu bu denli keşmekeş bir halde iken yetkililerin yıllardan bu yana kazalara neden olan ve şehrin görüntüsünü de zedeleyen kavşağa neden bir çözüm bulunmadığı ise merak konusu oldu.

AMBULANS BİLE GEÇEMİYOR

Büyükşehir Belediyesi her ne kadar yaptığı hizmetleri nimet gibi vatandaşın suratına vursa da aslında kentte haşen trafik ve ulaşım sıkıntısı kanayan bir yara olarak vatandaşın karşısına çıkmaya devam ediyor. Öyle ki Büyükşehir Belediye binası ilerisinde yer alan Ziraat Bankası yanındaki kavşağa bugün hasta almak için zorunlu giriş yapan bir ambulans 15 dakika boyunca kalabalıktan çıkamadı. Hal böyle olunca belediyenin övünmesi de normal gibi karşılanmaya başladı. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve kurmaylarının görmezden geldiği kavşağa nasıl bir çözüm bulunacağı da merak konusu oldu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan