Anasayfa / TÜM HABERLER / Fakıbaba Büyükşehir’e geri mi geliyor?

Fakıbaba Büyükşehir’e geri mi geliyor?

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı ve mevcut Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bir sonraki seçimde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geri geleceği kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Son dönemlerde başta Ankara kulisleri ve hatta Şanlıurfa’nın birçok yerinde Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bir sonraki seçimde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşuluyor. Ankara kulislerinden alınan bilgilerle ise bu iddia daha da güçlenmeye başladı.

HERŞEY TAMAM BİR BÜYÜKŞEHİR EKSİK

Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Milletvekilliği ve şu anda da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapıyor. Fakıbaba’nın listesinde ise bir tek Büyükşehir Belediye Başkanlığı eksik…Ankara kulislerinden alınan bilgilere göre Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasından sonra Fakıbaba’nın yakın çevresinde Büyükşehir’e dönme ihtimalinin olduğunu söylemiş. Öte yandan kentte birçok vatandaşta Ahmet Eşref Fakıbaba’ya diğer bir deyişle mumla aramaya başladı. Atanmış belediye başkanı Nihat Çiftçi’nin seçilmiş belediye başkanı gibi davranması ise vatandaşın sabrını taşıdı.

ANTEP’TEKİ SENARYO TEKERRÜR MÜ EDECEK?

Şu anda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2011 yıllarında dönemin Başbakanı tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olmuştu. Bu görevde uzun süre kalmayan Fatma Şahin ise 30 Mart 2014 seçimlerinde ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmuş ve seçilmişti. Kentte birçok kişi Ahmet Eşref Fakıbaba’nın gelişini de Fatma Şahin’e benzetiyor. Seçime kadar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı görevini sürdüren Fakıbaba’nın bir sonraki seçimde Büyükşehir Belediyesi’ne aday olması veya gösterilmesi bekleniyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

1 Yorum

  1. Bencede fakıbaba buyuksehire gelmelidir. cunku buyuksehirdeki hadsizlik almış başını gidiyor. Ak partinin gucu buyuksehir belediyesine yetmiyor. ayrı bir devlet gibi davranan büyüksehir fakıbabadan sonra zaten iflah olmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan