Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Emniyet’ten okul çevrelerine yakın markaj

Emniyet’ten okul çevrelerine yakın markaj

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü okul çevrelerindeki denetimlerini sıklaştırdı ve okul çevrelerini markaja aldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ekiplerine verdiği direktiflerde okul çevrelerindeki denetimin arttırılmasını istedi. Urfa polisi okullar çevresinde yakın parklarda ve kafelerde yaptığı uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan huzurlu okullar uygulamasında il genelinde okullar çevresinde 500 polisin katılımıyla gerçekleşen uygulamada 990 şahıs sorgulandı 198 araç kontrol edildi ve 104 kafe denetlendi 2 şahsa emre aykırı hareket kabahatinden dolayı 454 TL para cezası kesildi.

3 araca trafik suçundan dolayı para cezası kesildi. Hırsızlık suçundan aranan bir şahıs yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada huzurlu okullar denetimlerine aralıksız devam edeceği ifade edildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan