Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Asgari ücret belli oldu

Asgari ücret belli oldu

(Ruha Haber Ajansı) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 1 Ocak 2018 yılından itibaren geçerli olacak asgari ücret miktarını açıkladı. Sarıeroğlu,” 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle geçerli olacak asgari ücret brüt 2 bin 29 lira, net bin 603 lira olarak belirlendi.”dedi.

Asgari ücret miktarı belli oldu. Bakan Sarıeroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle geçerli olacak asgari ücretin brüt 2 bin 29 lira, net bin 603 lira olarak belirlendiği söyledi.

TÜM İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

yüzde 14,2 artışla mevcut enflasyon üzerinde bir ücret seviyesinin belirlenmiş olduğunu belirten Sarıeroğlu,“Ben bu rakamın tüm emekçilerimize, tüm işçilerimize, işverenlerimize, çalışma hayatımızın ilgili taraflarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu belirlediğimiz yüzde 14,2’lik artışla birlikte son üç yıldır asgari ücrette kümülatif, reel olarak toplam yüzde 52 oranında da bir artış yapmış olduğumuzun da altını çizmek istiyorum.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan