Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kaymakam Çimşit’ten ilçe ziyaretleri

Kaymakam Çimşit’ten ilçe ziyaretleri

(Ruha Haber Ajansı) Kaymakamı Ömer Çimşit yaklaşık 4 ay önce temeli atılan Göl Camisinde incelemelerde bulundu. Göl Cami İmamı Mahmut Durbin ve Göl Cami Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Mahmut Sar’dan inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Çimşit Göl Camisini beraberindeki heyetle gezdi.

Göl Camisinin inşaatına destek çıkan hayırseverlere teşekkür eden Kaymakam Çimşit: “ Minaresinde çatlaklar oluşan ve cemaatin ihtiyaçlarına cevap vermeyen camiyi yıkılarak yerine cemaatin daha rahat bir şekilde ibadetini yapabileceği bir binaya kavuşacak. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile 4 ay önce başlayan inşaat hızlı bir şekilde ilerliyor. Cami yarın kılınacak Cuma namazı ile ibadete açılacak. Göl Camisinin yapımında maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan