Anasayfa / TÜM HABERLER / Atıl Durumdaki Lojmanı Eğitim Yuvasına Dönüştürdüler
Atıl Durumdaki Lojmanı Eğitim Yuvasına Dönüştürdüler
Atıl Durumdaki Lojmanı Eğitim Yuvasına Dönüştürdüler

Atıl Durumdaki Lojmanı Eğitim Yuvasına Dönüştürdüler

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Kadıköy Ortaokulu öğretmenleri ve idarecileri okul lojmanını eğitim yuvasına dönüştürdü.

Viranşehir ilçesi Kadıköy Ortaokulu Öğretmenleri ve okul idaresi el birliği ile özkaynakları ile atıl durumda bulunan okul lojmanını eğitim yuvasına dönüştürerek dersliklere şehitlerin isnini vererek velilerden olumlu tepki aldılar.

Okulun atıl durumda bulunan lojmanını yenileyerek eğitim yuvası haline getiren Öğretmenler ve okul yönetimi lojmanda; Anasınıfı, 1. sınıf, spor dersliği, kütüphane, mescit, fen laboratuvarı oluşturdular.Tamamen kendi kaynaklarıyla oluşturulan yeni dersliklere şehit öğretmenler Şenay Aybüke YALÇIN ve Necmettin YILMAZ’ın, Şehit Polis Fethi SEKİN’nin ve 15 Temmuz hain derbe girişiminin kahramanlarından Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR’in, Trabzon’da askerlerimize yol gösterirken şehit olan Eren BÜLBÜL’ün isimlerini verdiler.

http://kadikoyortaokulu63.meb.k12.tr/icerikler/lojmani-egitim-yuvasi-haline-getirdik_4178404.html

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan