Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Belediye çok çalışıyor gibi bir de zam yaptı

Belediye çok çalışıyor gibi bir de zam yaptı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nüfusu 2 milyonu bulan Şanlıurfa’ya hizmetler noktasında noksan kalırken bir de ulaşım hizmetlerine zam yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başta hizmetler ve sonrasında ulaşım noktasında daha birçok sorunu çözmemişken yeni yıla zamla girdi. Kentin her yerinde vatandaş BELSAN A.Ş yüzünden otobüse binmekten çekinirken, ulaşımımız Ankara, İzmir ve İstanbul’un ki gibi davranarak zam yaptı.

Şehir içi ulaşımında eskiden tam ücret 1 buçuk öğrenci ise 1 lira 10 kuruş idi. Yeni yılda bu tarife tam 1 lira 75 kuruş, öğrenci ise 1 lira 50 kuruş indirim ise 1 lira 125 kuruş olarak tanımlandı. Akziyaret, Çamlıdere, Yardımcı, Tülen ve Mezra tarifeleri de değişerek tam 4 lira, öğrenci 3 buçuk lira indirimli ise 3 liradan hesaplanmaya başlandı.  Öte yandan Karaali, Çatak gibi yerlerde zamdan nasibini aldı. Tam 7 lira, öğrenci 6 lira, indirimli ise 5 liradan taşıma yapılacak.

Öte yandan kentin en sıkıntılı ulaşım hattı olan 63 Ring hattına da zam yapıldı. Tam 1 lira, öğrenci 0,90 kuruş, indirimli ise 0,80 kuruş tarifesi uygulanacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan