Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na göz mü kırpıyor?

Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na göz mü kırpıyor?

(Ruha Haber Ajansı) Gıda Tarım – Hayvancılık Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Birecik ilçesinde partililerle bir araya geldi. Bakan Fakıbaba,”Tayyip Bey bana dese ki yarın muhtar olacaksın, söz veriyorum ben muhtarlığa derhal giderim. Makam falan önemli değil, önemli olan bizim davamızdır.”dedi.

Şanlıurfa’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan Gıda Tarım – Hayvancılık Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, kentteki temaslarını sürdürüyor. Birecik ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakan Fakıbaba, burada yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine muhtarlık vermesi halinde derhal gideceğini belirtti. Fakıbaba,”Çok samimi olarak söylüyorum, öyle bir dönemden geçiyoruz ki inanın Allah korusun Tayyip Bey’in kaybetmesi demek Türkiye’nin kaybetmesi demektir. Tayyip Bey bana dese ki yarın muhtar olacaksın, söz veriyorum ben muhtarlığa derhal giderim. Makam falan önemli değil, önemli olan bizim davamızdır.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan