Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Geleceğin girişimcileri sertifikalarını aldı

Geleceğin girişimcileri sertifikalarını aldı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursunu başarıyla bitiren kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan KADEM Şanlıurfa Temsilcisi Vildan Polat KOSGEB hibe ve destekleri konusunda, İŞKUR İl Müdürlüğü’nden Uzman Esat Kan İŞKUR destekleri konusunda bilgilendirmede bulundu. ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş ise kursu başarıyla bitirenleri tebrik, emeği geçenlere de teşekkür ettiği bir konuşma gerçekleştirdi.

ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende kursiyerlere sertifikalarını ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş, ŞUTSO Genel Sekreteri Vedat Tekatlı, Eğitmen H. Kübra İshakoğlu ve İŞKUR İl Müdürlüğü’nden Uzman Esat Kan verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan