Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / OSB Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

OSB Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, İşadamı H. Ahmet Ziylan’ın ev sahipliğinde toplandı.

Toplantının ardından OSB yönetim kurulu başkanı Yunus Emre Aksu ve yönetim kurulu üyeleri Flo Mağazacılık ve Pazarlama şirketinin üretim tesislerini gezerek, üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, İşadamı H. Ahmet Ziylan’ın ev sahipliğinde toplandı. toplantının ardından OSB yönetim kurulu üyeleri Flo Mağazacılık ve Pazarlama şirketinin üretim tesislerini gezerek, üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulunun Flo Ayakkabı Fabrikasında gerçekleştirilen toplantısına katıldı.
Vali Erin başkanlığında, İşadamı H. Ahmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının ardından Vali Erin ve OSB yönetim kurulu üyeleri Flo Mağazacılık ve Pazarlama şirketinin üretim tesislerini gezerek, üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Yüzlerce gencin iş imkanına kavuştuğu ve Türkiye’nin en ünlü marka ayakkabılarının üretildiği tesisleri OSB Başkanı Yunus Emre Aksu ile birlikte ziyaret eden Vali Erin, Şanlıurfa’ya yatırımın gelmesi için sanayicilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, girişimlerinden dolayı H. Ahmet Ziylan’ı tebrik etti.
İşadamı H. Ahmet Ziylan da, OSB Yönetim Kurulu toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Erin ve OSB heyetine teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan