Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Büyükşehir Gaziantep, Urfa’nın hatasına düşmedi

Büyükşehir Gaziantep, Urfa’nın hatasına düşmedi

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Belediye Meclisi’nin Kamil Ocak Stadyumu’nun yeri ile ilgili almış olduğu kararı kamuoyunun tepkisi üzerine Meclis’e tekrar görüşülmek üzere iade etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise vatandaşların tüm tepkilerine rağmen şehrin ortasına beton yığını bir AVM dikmişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Fatma Şahin’in yaptıkları Urfalıları kıskandırmaya devam ediyor. Halkın görüş ve tepkilerine her zaman önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bir kez daha yaptığıyla halk için belediyeciliğin en güzel örneğine imza attı. Büyükşehir Meclisi’nde geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen oturumda Kamil Ocak Stadyumu’nun yeri ile ilgili karar oylanmıştı. Karara göre; Kamil Ocak Stadyumunun yerinin yüzde 60’nın AVM, otel konut yüzde 40’nın ise meydan yeşil alan yapılması planlanmıştı. Kararın kamuoyuna açıklamasının ardından yükselen tepkilere duyarsız kalmayan Başkan Fatma Şahin, kararın yeniden gözden geçirilmesi için meclise iade etti.

URFA’DA İSE TAM TERSİ OLMUŞTU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşın görüşlerine önem veredursun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde ise durum tam tersine seyir gösteriyor. Kentte vatandaşlar 11 Nisan alanına dikilen AVM’ye binlerce kez tepki göstermesine rağmen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşın söylemine kulak tıkamıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan