Anasayfa / TÜM HABERLER / DÜNYA / Büyükelçi Önen, Türk iş adamlarına çağrı yaptı

Büyükelçi Önen, Türk iş adamlarına çağrı yaptı

(Ruha Haber Ajansı) Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, diplomatik temaslarını sürdürürken, Türk girişimcileri ve iş adamlarına da her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

Diplomatik temaslarını sürdürmeye devam eden Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, Rusya Federasyonu’nun Pekin Büyükelçisi Andrey Denisov ile bir çalışma yemeğinde biraraya gelip iki ülke ilişkilerini ele aldıklarını, UNDP Çin Temsilcisi Nicholas Rosellini ile görüştüğünü, sonrasında Yunanistan’ın Çin Büyükelçisi Leonidas Rokanas ve Arjantin’in Çin Büyükelçisi Diego Ramiro Guelar’a bir nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, diplomatik temaslar çerçevesinde ülkeler arasındaki işbirliğimizi nasıl daha da arttırabileceklerini, neler yapılabiliri konuştuklarını, karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını dile getirdi.

‘Çin’le iş yapmak isteyen bütün girişimcilerimizin her zaman yanındayız’

Diplomatik temaslarını sürdürürken, Türk girişimcileri ve iş adamlarımıza da her zaman kapılarının açık olduğunu belirten Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, “Pekin’de diplomatik temaslarımız yoğun ama Türk girişimcileri ve iş adamlarımıza da her zaman kapımız açık. Dün Denizbank, bugün ise BEKO’nun üst düzey yöneticilerini Büyükelçiliğimizde misafir ettik. Elimizden gelen gayreti, desteği esirgemiyoruz. Çin’le iş yapmak isteyen bütün girişimcilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Barış Pınarı Bölgesi, Suriye’nin En Yaşanabilir Yeri Haline Geldi

Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan