Anasayfa / TÜM HABERLER / DÜNYA / Şanlıurfa Valiliği’nden size bir çağrı var
4K UltraHD Türk Bayrakları

Şanlıurfa Valiliği’nden size bir çağrı var

(Ruha Haber Ajansı) Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de başlattığı Afrin Operasyonu’nun ardından Şanlıurfa Valiliği harekete geçti. Valilikten yapılan açıklamada, tüm resmi kurum, ev ve iş yerlerinde bağımsızlığın ve milli birliğimizin sembolü olan Türk Bayrağının asılması istendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada,”Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK/PYD/KCK ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’e yönelik olarak “Zeytin Dalı Harekâtı” başlatılmıştır. Harekâtı yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimize İlimizin maddi ve manevi desteğini bildirmek anlamında Şanlıurfa’mız genelinde tüm resmi kurum, ev ve işyerlerimizde bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan bayrağımızın asılmasının önemli olduğu görülmüştür. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizin bu konuya hassasiyetle yaklaşmasını ve desteğini bekliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Barış Pınarı Bölgesi, Suriye’nin En Yaşanabilir Yeri Haline Geldi

Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan