Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Akçakale Devlet Hastanesi personelinden örnek davranış

Akçakale Devlet Hastanesi personelinden örnek davranış

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Akçakale Devlet Hastanesi’nde personel olarak çalışan İbrahim Takak örnek davranışa imza attı.

Şanlıurfa’nın Akçakale Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan İbrahim Takak, hastane içerisinde bulduğu 20 bin lira değerindeki altın bilezikleri sahibine ulaştırdı. Asgari ücretle çalışan, Takak’ın bu davranışı takdir topladı.

Hastanede uzun yıllardan bu yana taşeron şirket bünyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Takak, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, mesai saati içerisinde hastane de dolanırken bir mendile sarılı halde 29 bin değerinde 5 tane altın bilezik buldu.

Sahibinin geri dönüp alabileceğini düşünerek bilezikleri bir kenara bırakmaya karar verdiğini ifade eden Takak’ın bu davranışı başta ilçe ve hastane tarafından gururla karşılandı. Takak daha sonra bilezikleri sahibine teslim etti.

Umuda Engel Yok Derneği Genel Başkanı Ahmet Efe Akdoğan durumu sosyal medya hesabın paylaştı. İşte Başkan Akdoğan’ın o paylaşımı:

“Akçakale Devlet Hastanesi güvenlik görevlisi İbrahim Takak’tan örnek davranış. Bulduğu 20 bin TL değerindeki 5 adet altın bileziği sahibine teslim ederek örnek bir davranışta bulundu. Bizde kendisine bu örnek davranış için teşekkür ederiz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan