Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfa’nın ekmeğini yiyor ama Urfaspor’a destek olmuyor

Urfa’nın ekmeğini yiyor ama Urfaspor’a destek olmuyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Kentin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini elinde bulunduran Piazza AVM Şanlıurfalıların verdiği paralarla kasasını doldururken, kentin takımına bir lira olsa yardım etmedi.

Şanlıurfa bakanlık, valilik ve bazı belediyeler dışında hiç kimse destek olmuyor. Şanlıurfa’nın profesyonel takımı Şanlıurfaspor şu sıralar maddi imkansızlıklarla boğuşuyor. Şanlıurfaspor’un transfer yapabilmesi ve transfer tahtasının açılabilmesi için 3 milyon lira gerekiyor. Kentin ekonomisini elinde bulunduran ve Şanlıurfa’nın diğer bir ifadeyle kaymağını yiyen Piazza AVM bu durumda oralı bile değil. Ufakta olsa Şanlıurfaspor’a destek olmayan Piazza’ya vatandaşlarda tepki gösterdi.

ŞEHRİN KAYMAĞINI YEMEKLE OLMUYOR BU İŞLER…

Değişik kentlerde büyük AVM’lar şehrin takımlarını destek olup reklamlarını yaparken Piazza, “banane Şanlıurfaspor’dan, ben müşterime bakarım” mantığıyla oralı bile olmuyor. Ancak kent ekonomisine bakıldığında en büyük pastayı Piazza’nın yediği de dikkatlerden kaçmadı. Ayda milyonlarca lira kazanan Piazza AVM’nin neden Şanlıurfaspor’a küçükte olsa bir destekte bulunmadığı ise merak konusu oldu.

URFA’DA TEK FİRMA ASTOR MU YA DA LİMAK MI?

Şehirde Şanlıurfaspor’a Astor ve Limak’tan başka destek olan yok. Urfaspor taraftarlar Urfalıların sırtından milyonlarca lira kazanan Piazza’nın Şanlıurfaspor’a en azından göğüs reklamı konusunda destek olmasını istiyor.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan