Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Baydilli, Karaköprü İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

Baydilli, Karaköprü İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

(Ruha Haber Ajansı) Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı’nın 2018 yılının ilk İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan danışma meclisi toplantısına Başkan Baydilli’nin yanı sıra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, Karaköprü İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’nün Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi olduğuna dikkat çekerek, bu büyümeyle paralel olarak Karaköprü’yü geliştirmek için daha fazla çalıştıklarını söyledi.

Karaköprü her şeyin en iyisini hak ettiğini belirten Başkan Baydilli, “Karaköprü’müzü son 4 yıla bakıldığı zaman 50 binin üzerinde nüfusunu arttırmış. Karaköprü’müz için ne kadar çalışırsak yine de azdır. Şanlıurfa’nın gelişen yüzü, Güneydoğu’nun incisi olan Karaköprü’müz her şeyin en iyisini hak ediyor. Seçimlerde de alınan başarılar yaptığımız hizmetlerin karşılığı niteliğindedir” dedi.

2018 yılının Karaköprü için açılış yılı olduğunu vurgulayan Başkan Metin Baydilli, “2018 yılında Şanlıurfa’mız ve Karaköprü’müz için önemli olan projeleri hizmete sunacağız. Yaşam Parkı, Kültür Sarayı, Oyuncak Müzesi, Bilim Merkezi, Kompleksler, Muhtar Evleri, Parklar ve Çok Amaçlı salonlarımızı hizmete sunacağız” diye konuştu.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Önümüzde çok önemli bir seçim var. AK Parti ailesi olarak tüm vatandaşlarımıza ulaşıp onlara dokunacağız. Ellerini sıkacağız. Ak Partimizin en önemli özelliği hizmetlerin yanı sıra vatandaşın yanında olmasıdır”

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı, ilçe danışıma meclisinin hayırla vesile olmasını diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak Karaköprü ilçesinde yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, “Biz hep birlikte el ele verdikçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Biz torunlarımıza borçluyuz. Onlara güzel bir ülke bırakmak zorundayız. Kendimize hedefler koymalıyız. Eğer inanıyorsanız üstünsünüz. Karaköprü’müz çok güzel hizmetlere layıktır. Güzel ve istikrarlı bir yönetim iş başındı. Sizlerle birlikte çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

25 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya geleceğini ifade eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise,
“Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’mızı seviyor. Cumhurbaşkanımız her Şanlıurfa’mıza geldiğinde mutlu bir şekilde ayrılıyor. 25 Şubat’a o mutluluğu yeniden birlikte yaşamamız gerekiyor. Evimize gelen en önemli misafiri, dünya liderini nasıl karşılamamız gerekiyorsa öyle karşılayalım” diye konuştu.

AK Parti Karaköprü İlçe Danışma Meclisi toplantısı mahalle başkanlarına verilen plaket takdimi ile son buldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan