Anasayfa / TÜM HABERLER / Ak Parti ve Eyyübiye Belediyesi onu pasifize edecek mi?

Ak Parti ve Eyyübiye Belediyesi onu pasifize edecek mi?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Ruha Haber Ajansı’nın geçtiğimiz aylarda şaibeli projeleriyle gündeme getirdiği El Birliği Dernek Başkanı Handan Karataş ile ilgili Eyyübiye Belediyesi ve Ak Parti’nin harekete geçip geçmeyeceği merak konusu.

Ruha Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği “Her yerden o çıkıyor”,”Yine o çıktı”,”Handan Karataş’ın projesine Eyyübiye Belediyesi’nden ret’ haberlerin ardından adli mercilerin kapısını çalan El Birliği Dernek Başkanı Handan Karataş’a (!) kapak gibi ret cevabı gelmişti.

VATANDAŞLAR PARTİNİN ADINI KULLANAN KARATAŞ’IN PAZİFİZE EDİLMESİNİ İSTİYOR

Projelerinin akıbeti noktasında bilinmezlikler sürerken Karataş’ın görev yaptığı Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeliği ve Ak Parti üyeliğinden pasif konuma getirilip getirilmeyeceği bilinmezliğini koruyor. Yaşanan bunca hukuksuzluğa rağmen Ak Parti ve Eyyübiye Belediyesi’ne tepkiler sürüyor. Özellikle Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye gönül vermiş Şanlıurfalı vatandaşlar partinin adını kullanarak proje üzerinden büyük vurgunlar yapan Karataş’ın hem belediyeden hem de partiden pasifize edilmesini istiyor.

MUHALEFET PARTİLERİ KARATAŞ’I HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Birçok kez basın toplantılarında Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, CHP İl Başkan Yardımcısı Neşe Tanal ve diğer partililer, adli merciler ve yetkililerin harekete geçmesini istemişti. Şanlıurfa kamuoyu, adı şaibelere bulaşmış Handan Karataş’ın parti meclisi ve üyeliğinden azledilmesini bekliyor. Kentte sadece muhalif kesimler ve partiler değil Ak Parti’deki bazı kesimlerde söz konusu şahsın yaptığı vurgunun önüne geçilmesini istiyor.

136 BİN LİRALIK BİR PROJE DAHA

Projelerden yaklaşık 1 milyon liraya yakın destek aldığı iddia edilen Handan Karataş’ın en son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 136 bin liralık bir proje desteği aldı.

ADLİ MERCİLERDEN HANDAN KARATAŞ’A RET

Yapılan haberlerin ardından adli mercilerin kapısını çalan Karataş, mahkeme heyetinden kavuşturmaya yer bulunmadığından dolayı ret kararı çıktı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan