Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / CHP kadın kolları görücüye çıktı

CHP kadın kolları görücüye çıktı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – CHP Şanlıurfa’da Kadın Kolları Başkanı olarak göreve başlayan Günay İpek Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi ve kendisini tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa’da İl örgütü tarafından düzenlenen kongrede kadın kolları başkanı ve yeni yönetimi belli olmuştu. Yapılan kongrenin ardından kadın kolları başkanı ve ekibi görücüye çıktı.

TANAL: CUMHURİYET HALK PARTİSİ ADINA GÜZEL ŞEYLER OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Neşe Tanal yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi adına güzel gelişmelerin olacağını ifade etti. Tanal,  “Yeni Kadın kolları Başkanımızı size ve kamuoyuna tanışmak istiyorum Günay İpek yeni Kadın Kolları İl Başkanımız buradan kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün memleketimize, Cumhuriyet Halk Partisi adına güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Kendisiyle bu yola başladık. Tekrar sizin nezdinizde de kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yolu açık olsun diyorum” dedi.

İPEK: KARANLIĞA KARŞI AYDINLIK, GERİCİLİĞE KARŞI İLERİCİLİK ŞİARIYLA YİNE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE AYNI AZİM VE KARARLILIK DEVAM ETMEKTEDİR

CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Günay İpek ise karanlığa karşı aydınlık parolası ile yola çıkacaklarını söyledi. İpek, “Partimizin kadın kollarına bugün yeni bir heyecan, yeni bir umut ve yeni bir şevkle cumhuriyet değerlerini özümsemiş, bayan neferleriyle karanlığa karşı aydınlık, gericiliğe karşı ilericilik şiarıyla yine milletimize hizmet etmeye aynı azim ve kararlılık devam etmektedir. Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”  şeklinde konuştu.

YÖNETİM LİSTESİ:

ASİL ÜYE

  1. İTER AYDINLIK
  2. İSMET TANAL
  3. NÜKHETAKTAŞ
  4. ARZU TAHTASIZ
  5. ZELİHA UYAR
  6. AKİLE YEKTAŞ
  7. ÇİĞDEM DOĞAN
  8. NADİRE GÜNBATTI
  9. FATMA ÇOBAN
  10. FATMA ATLI
  11. SEMİHA ALKAN
  12. EMİNE MÜSRİ

YEDEK ÜYE

  1. AYSEL KILIÇ
  2. KİRAZ DEMİRTAŞ
  3. LEYLA AYDINLIK
  4. SEMRA TEMİR
  5. HASRET YÜRÜYEN
  6. NEŞE TANAL
Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan