Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Olimpia Spor Merkezi gözünü şampiyonaya dikti

Olimpia Spor Merkezi gözünü şampiyonaya dikti

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Olimpia Spor Merkezi Nisan’ın ikinci haftası Antalya’da yapılacak olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine dikti.

Şanlıurfa’da vücut geliştirme sporunu profesyonel anlamda yapan ve birçok sporcu yetiştiren Olimpia Spor Merkezi Nisan’da yapılacak olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine ara vermeden devam ediyor.

HOCALARINDAN ÖĞRENCİLERİNE TAM NOT

Antrönerleri Halil Altuntaş yönetiminde şampiyonaya hazırlanan Ahmet Can ve İbrahim Halil Kılıç, kupa ile Şanlıurfa’ya dönmeye kararlı…Her gün minimum iki saat antrenmanla hazırlanan Ahmet Can ve İbrahim Halil Kılıç, alacakları dereceler ile Şanlıurfa’nın adını ulusal platformlara taşımayı istiyorlar. Antrenörler Halil Altuntaş,  Kadir Yeşilnacar ve Yusuf İnanır ise sporcularına her zaman güvendiklerini, ödüller döneceklerini inandıklarını söylediler.

“YERİ GELDİK SAKATLANDIK, YERİ GELDİK HASTALANDIK AMA ASLA PES ETMEDİK”

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Atletik Fizikler kategorisinde yarışacak olan Ahmet Can, Şanlıurfa’ya kupa ile dönmek istediklerini söyledi. Can, “Biz Halil hocalarımız ile profesyonel anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız önce ülkemizde dereceye girmek ardından ise Avrupa’da bayrağımız dalgalandırmak istiyoruz. Hocalarımızın programları ve direktifleri doğrultusunda gece ve gündüz demeden çalışıyoruz. Yeri geldik sakatlandık, yeri geldik hastalandık ama asla pes etmedik” dedi.

“TÜRKİYE’NİN ADINI AVRUPA’YA DUYURMAK”

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Gençler Açık Siklet kategorisinde yarışacak olan İbrahim Halil Kılıç ise en büyük hayalini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çaba, emek ve efor harcadığını belirtti. Kılıç, “En büyük hayalimi gerçekleştirmek için yoğun şekilde çaba, emek ve efor harcıyorum. Amacım önce ülkemizde dereceye girmek ardından ise Türkiye’nin adını Avrupa’ya duyurmak. 2 yıldır sponsor desteği olmadan hazırlanıyorum” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ 2018 YILINDA AVRUPA’DA DERECE YAPMAK”

Antrenörü Halil Altuntaş ise Ahmet Can ve İbrahim Halil Kılıç’ın başarılı ve hedefleri olan sporcular olduklarını söyledi. Bu yönde çalışmalarını ve hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Altuntaş, “Hedefimiz 2018 yılında Avrupa’da derece yapmak. Bölgede yaşanan sorunlar nedeniyle başarılı sporcular gölgede kalıyor. Amacımız ülkemizi daha iyi bir şekilde temsil etmek.  Bizim tek gayemiz, gençleri kötü alışkanlıklardan vazgeçirip spora yönlendirmek. Buradan yarışmacı çıkardığımız zaman gençlerimiz de onu örnek alacak” şeklinde konuştu.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Antrenör Kadir Yeşilnacar ise sporcularının yalnızca iyi birer sporcu değiş güzel ahlaka sahip kişiler olduklarını da vurguladı. Yeşilnacar, “Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim. Bizim bu iki sporcu kardeşimiz yalnızca birer iyi sporcu değil aynı zamanda güzel ahlaka sahip kişilerdir. Kendileri ile beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Amacımız Şanlıurfa’ya dereceler ile gelmek ve sonrasında şanlı bayrağımızı Avrupa’da dalgalandırmak” diye konuştu.

“EMEK VERENİN DE HER ZAMAN KAZANDIĞINI BİLİYORUZ”

Antrenör Yusuf İnanır ise, sporcularına güvendiğini ifade etti. İnanır, “Sporcularımız bizim her dediğimiz programı harfi harfine yerine getiriyor. Bizi utandırmayacaklarını biliyoruz ve onlara güveniyoruz. Netice de biz burada sporcularımız büyük emeklerle yarışmaya hazırlanıyoruz. Emek verenin de her zaman kazandığını biliyoruz. Bu yüzden emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan