Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan açıklama

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan açıklama

(Ruha Haber Ajansı) Sözcü gazetesinin 30 Ocak 2018 tarihli nüshasında yer alan “Bakanın emlakçı ve manifaturacı arkadaşı devlet şirketine atandı” başlıklı haberle ilgili olarak bakanlıktan açıklama yapıldı.

İlgili gazeteye gönderilen cevap ve düzeltme metni şu şekilde:”TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi yönetim kurulu, üç üyesinin TMO, üç üyesinin TOBB ve bir üyesinin de iki kurumun ortak kararıyla belirlendiği 7 kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulu üyeliği değişiklikleri, ilgili kuruluşların takdiri ve yetkisiyle gerçekleşmektedir. Haberde geçen yeni görevlendirmeler, bir önceki üyelerin istifalarıyla boşalan yerlere TMO tarafından yapılmıştır.

Haberde, söz konusu görevlendirmelerin, arkadaş ve hemşehri olmalarından kaynaklı olduğu da ön plana çıkarılarak birilerine iş imkânı oluşturulma amacıyla yapıldığı öne sürülmektedir. Hâlbuki habere konu olan görevlendirme; görevlerinden ayrılan kişilerin yerine ilgili kurum tarafından yeni isimlerin belirlenmesi gibi bütün kurumlarda yaşanan doğal bir süreçtir. Bu minvalde yapılmış bir görevlendirmeyi haberde yer aldığı gibi vermeye çalışmak, doğru habercilik anlayışıyla bağdaşmamaktadır. Dolayısıyla kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi bakımından konunun bu çerçevede ele alınması büyük önem taşımaktadır.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan