Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / “Orası Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir yol değil”

“Orası Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir yol değil”

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Abdulkadir Bozkurt, “Trafiği bölünmüş yoldan veriyorlar. Şu anda orası Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir yol değil” dedi.

Ruha Haber Ajansı dün “Büyükşehir yaparsa böyle yapar” adlı haberle Bozova Dutluca tarafında çatlayan asfaltı vatandaşların şikayeti üzerine haber yapmıştı. Yapılan haberden sonra ajansa ulaşan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bahsi geçen yolun Büyükşehir Belediyesi’ne ait olmadığını, Karayolları’nın himayesinde olduğunu ifade etti.

Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Abdulkadir Bozkurt bahsi geçen yolun Büyükşehir’e ait olmadığını ifade etti. Bozkurt, “Bizim Dutluca yolumuz programda yoktu, bu sene yapmadık ve o bahsedilen yol değildir. Şanlıurfa-Adıyaman karayolu Yaslıca’dan sonra yolu kapatmışlar. Trafiği bölünmüş yoldan veriyorlar. Şu anda orası Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir yol değil” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan