Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Harran İlçe Emniyet Müdürü Tuna görevine başladı

Harran İlçe Emniyet Müdürü Tuna görevine başladı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Harran İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna görevine başladı.

Harran İlçe Emniyet Müdürü Kemal Atıl Şen’in emekliye ayrılmasının ardından göreve Mehmet Emin Tuna getirilmişti. Bugün ilçeye gelen müdür Tuna göreve resmen başlamış oldu.

MEHMET EMİN TUNA KİMDİR?

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna 1984 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini başarı ile tamamladıktan sonra 2002 yılında Polis Kolejinden, 2006 yılında Polis Akademisinden mezun olarak komiser yardımcısı rütbesiyle göreve başladı.

İlçe Emniyet Müdürü sırasıyla 2006-2009 yılları arasında Osmaniye’de, 2009-2013 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğünde, 2013-2015 yılları arasında Şanlıurfa’da, 2015-2017 yılları arasında yurt dışı görevi olarak Azerbaycan’da değişik birimlerde çalıştıktan sonra Ocak 2018 tarihinde Harran İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başladı.

Yurt içinde ve dışında çeşitli mesleki kurs ve seminerlere katılmış olan Tuna, iyi derecede İngilizce ve Azerbaycan dili biliyor. Tuna’nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan