Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş’e Patladı
Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-10-30 06:38:12Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş’e Patladı

Reza Zarrab için “Adam gibi adamdır” ifadesini kullanan İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş’i de eleştirerek “Eşi cezaevindeyken sahneye çıkması doğru değil” dedi.

Posta gazetesine verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulunan İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş’i eleştirerek “Reza’nın hanımı kardeşimizdir. Onun sevdiği insana saygı duyarız. Bir de Ebru Hanım’ın çalışmaya ihtiyacı yok ki. Yani eşi cezaevindeyken sen burada sahnelere çık. Bana doğru gelmiyor” dedi.

Bundan 7 yıl önce silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, “17-25 Aralık olaylarında dedim ki Reza için, ‘Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım.’ Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır” şeklinde konuştu

İşte İbrahim Tatlıses’in açıklamalarından bir kesit;

– Zirvedeyken herkes yanımdaydı ama o zaman peşimde fır fır dönenlerin çoğu şimdi fırıldak olmuş, yoklar. Merakım şu; yedi yıldır piyasada yokum diye mi bunlar? İnsan bir düşmeye görsün… Düşmedim, hâlâ dimdik ayaktayım ve kimse unutmasın, yine zirvedeyim. Sadece insanların ikiyüzlü oluşuna, çıkarcılığına küskünüm. Yaptığım iyilikler uçtu gitti, ne balık bildi ne alık!

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan