Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Dikkat Urfasporlular, bu çağrı size!

Dikkat Urfasporlular, bu çağrı size!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, “Tüm taraftarlarımızı Çarşamba günü saat 19.00’da 11 Nisan Şehir Stadyumu’nda oynanacak Konya Anadolu Selçuk maçına davet ediyoruz. Taraftarlarımızdan, bu maçta 90 dakika boyunca centilmence bir şekilde takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Onların vereceği destekle şampiyonluk yolunda bir virajı daha galibiyetle kapatmayı arzuluyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, Çarşamba günü karşılaşacakları Konya Anadolu Selçuk maçı öncesi şanlı taraftara çağrıda bulundu. Çağrısında taraftarı maça davet eden Emin Yetim, taraftarıyla birlikte şampiyonluğa uzanacaklarını ifade etti.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, daha önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen programa göre; Konya Anadolu Selçuk maçının Çarşamba gündüz saat 13.00’te oynanacağını ancak kendilerinin girişimleri sonucunda maç saatinin 19.00 olarak değiştirildiğini söyledi. Maçın saatinin değişmesiyle birlikte Konya Anadolu Selçuk maçına taraftarların ilgisinin daha büyük olacağını vurgulayan Yetim, “Bu maç bizim için büyük önem arz ediyor, tüm taraftarlarımızı Çarşamba günü saat 19.00’da 11 Nisan Şehir Stadyumu’nda oynanacak Konya Anadolu Selçuk maçına davet ediyoruz. Taraftarlarımızdan, bu maçta 90 dakika boyunca centilmence bir şekilde takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Onların vereceği destekle şampiyonluk yolunda bir virajı daha galibiyetle kapatmayı arzuluyoruz” diye ifade etti.

Yetim, ikinci yarıya iyi başladıklarını ve üst üste aldıkları galibiyetlerle birlikte şampiyonluk yarışında da çok iddialı duruma geldiklerini dile getirerek, “Geçen hafta oynadığımız Karagümrük maçında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık, bunu kaza olarak görüyoruz. İnşallah önümüzde oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlarla ayrılıp sezonu mutlu bir şekilde kapatacağız. Bu konuda teknik heyet ile futbolcularımıza inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan