Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Konuşma, konuşursun soruşturma yersin!

Konuşma, konuşursun soruşturma yersin!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, kendisinden müsabakalar ve yarışmalar için destek isteyen sözleşmeleri antrenörleri soruşturma yolu ile tehdit ettiği iddia edildi.

Şanlıurfa’da muay thai alanında dünya şampiyonu olan ve ismini vermek istemeyen antrenörler, yeniden şampiyonaya gitmek için Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ün kapısını çaldı. Ancak antrenörler bütçe olmadığı gerekçesiyle geri çevrildiler.

Durumdan rahatsız olan antrenörler ise yaşanan bu olayı protesto etmek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde toplanmaya karar verdi. Durumdan haberdar olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ise iddiaya göre göre arklı bir tekniğe başvurdu.

Keşküş, iddiaya göre antrenörleri arayarak, durumu basına bildirmeleri halinde kendileri hakkında soruşturma açacaklarını ifade ederek üstü kapalı tehdit etti.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan