Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Demirkıran’da artık araç sahibi olmak çok kolay

Demirkıran’da artık araç sahibi olmak çok kolay

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Demirkıran Otomativ, Şanlıurfa’da araç sahibi olmak isteyenleri göz ardı etmedi. Demirkıran yaptığı yeniliklerle araç sahibi olmayı kolaylaştırdı.

Şanlıurfa’ya birçok yenilik hizmeti sunan Demirkıran Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Demirkıran yeni bir ilke daha imza attı. Bir Yeşil Holding grup şirketi olan Wowwo geniş araç portföyü ve hizmetleriyle mevcut e-ticaret anlayışına yepyeni bir soluk getirmeyi hedeflerken, bu uygulamayı  Urfa’da faaliyete geçiren ise Demirkıran A.Ş oldu.

Demirkıran A.Ş galeri hizmetlerinde öncü yatırımları ve hizmetleriyle Urfalıları zorlamadan, yormadan Wowwo sayesinde araba sahibi yapıyor. Wowwo uygulamasını galerinde hizmete sunan başarılı iş Adamı SANG YONG DFKS bayileri ve Demirkıran Otomotiv A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI YAKUP DEMİRKIRAN, Wowwo uygulamasının avantajlarını şu şekilde açıkladı:

 

  1. Banka kredi skorunuza bakılmadan onaylanıyorsunuz.

 

  1. Nakit Alım Gücü: Araç almaya gittiğinizde “bana banka kredisi çıkar mı?” endişeniz olmuyor, kendinizden ve alım gücünüzden eminsiniz. Dolayısı ile araç pazarlığında eliniz güçlü oluyor. 1200′ den fazla üye galerimizde bu gücünüzü fiyat avantajına çevirebiliyorsunuz.

 

  1. Banka Limitiniz Korunuyor: Banka krediniz bloke olmuyor, ileride bir kredi ihtiyacınız olduğunda bankadan kredi çekebiliyorsunuz.

 

  1. Geri Ödeme Avantajı: Aracı aldınız, 1 yıl sonra satmak veya değiştirmek istediğinizde geri ödemede, Wowwo vade farkı indirimi uyguluyor ana para borcunuzu indirimli olarak kapatabiliyorsunuz. Banka kredisinde ise önden ödediklerinizin çoğu faiz gideri olduğu için, ana para borcunuz azalmıyor ve ödemiş olduğunuz bedellerin çoğu faize gidiyor.

 

  1. Aracınızı Satarken Kolaylık: Aracınızı satmak isterseniz, önce banka kredisini kapatmak, bankanın rehinini kaldırmak ve sonrasında aracın devrini yapmanız gerektiği için aracınızı satmanız zorlaşıyor ve banka kredisi bitene kadar kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Wowwo’ da ise aracınızı satmanız çok kolay, aracınızı satın alacak kişi ile beraber Wowwo’ ya gelmeniz yeterli.

 

  1. Aracınıza Nakit Ödeme: Dilerseniz aracınızı istediğiniz zaman Wowwo ‘ya geri satabiliyorsunuz. Kalan senet borcunuzu bu şekilde ve indirimli olarak kapatıp, üstünü nakit alabiliyorsunuz.

 

  1. Aracınızı Değiştirebilirsiniz: Dilerseniz, senet ödemeleriniz devam ederken Wowwo ‘dan yeni bir araç ile takas edebiliyorsunuz.

 

  1. Kasko Bedeli Taksitlendirme: Wowwo, aracınızın kasko bedelini senet ödemelerinize ilave etme kolaylığı sağlıyor.
Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan