Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Oto faresi çaldıklarıyla beraber yakalandı

Oto faresi çaldıklarıyla beraber yakalandı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da araç ekiplerini çalarak kayıplara karışan ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucunda yakalanan oto faresi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kentte gerçekleşen otodan hırsızlık olayları ile alakalı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince büyük çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada Şenevler, Ahmet Yesevi, Devteşti ve Ertuğrul Gazi Mahallelerinde 7 adet otodan hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli M. N. S. isimli şahıs için düğmeye basıldı.

Oto faresi şahıs tespit edilerek 09.02.2018 günü yapılan operasyon kapsamında çalmış olduğu 1 adet Oscar marka otomatik tüfek, 1 adet Magnum marka ruhsatsız pompalı tüfek, 1 adet massive marka boffer, 3 adet Pionner marka teyp, 1 adet akü,  2 adet anfi, 12 adet pionner marka hoparlör, 2 adet Jameson marka boffer ile beraber yakalandı.

M. N. S. İsimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce 7 ayrı dosyadan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan