Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü belli oldu
Şanlıurfasport'un yeni teknik direktörü belli oldu
Şanlıurfasport'un yeni teknik direktörü belli oldu

Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü belli oldu

(Ruha Haber Ajansı/RHA)*TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta üst üste alınan mağlubiyetler sonrası istifa eden teknik direktör Ali Tandoğan’ın yerine Şanlıurfaspor yönetimi bugün yeni hoca ile sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Ali Tandoğan ile yollarını ayıran TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor’un yeni hocası belli oldu. Şanlıurfaspor daha önce Pendikspor ve Ümraniyespor’u çalıştıran Teknik direktör Ahmet Taşyürek ile anlaşmaya vardı.

Ahmet Taşyürek Kimdir?

1972 Antakya doğumlu teknik adam, uzun yıllar profesyonel futbol oynamış daha sonra 2005 yılında Antakyaspor’da 3. ligde teknik adamlık kariyerine başlamıştır. Sırasıyla Kırıkhanspor , 2. ligde Hatayspor ve Ümraniyespor’da görev almıştır. Kırıkhanspor’dan ayrıldıktan sonra TFF tarafından İngiltere eğitim programına dahil edilen iki Türk teknik adamdan biri olan Taşyürek, eğitim programı sonrası Hatayspor’da görev almaya başlamış ve art arda iki yıl Hataysporu finale çıkarmış, Play Offlarda 1. Lig’e çıkma şansını kaçırmıştır. Son olarak 2. Lig’de Ümraniyesporu çalıştıran tecrübeli teknik adam Beyaz Grupta şampiyon olup, Ümraniyesporu 1. Lig’e çıkarma başarısını göstermiştir. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi bölümü mezunu teknik adam iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan