Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / 1,5 Katrilyonu Urfa’da nereye harcadınız?

1,5 Katrilyonu Urfa’da nereye harcadınız?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Bilindiği üzere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 1,5 kat trilyon borcu bulunuyor. Ancak şöyle dönüp bir bakıldığında ise kentte bu kadar paranın hizmete harcanmadığı gözle görülüyor. Belediyenin gelir giderlerini her seferinde saklayan Nihat Çiftçi, bu kadar paranın nereye harcandığını açıklayacak mı?

Kentte herkes tarafından bilinen gerçek var ki, belediyenin gelir ve giderleri herkesten saklanıyor. Nihat Çiftçi’nin düzenlediği basın toplantı da defalarca belediyenin gelir ve giderleri sorulsa da Çiftçi her seferinde soruya yuvarlak cevap vermeyi tercih etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin 1,5 kat trilyon borca girecek kadar ne tür bir hizmet yaptığını sordu.

“1,5 KAT TRİLYON BORCUNUN OLMASI NOKTASINDA URFA’DA SOMUT NELER YAPILDI?”

Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin kapalı kapılar ardında toplantılar yaptığını ve bu durumun da basın ile halkı kuşkulandırdığını söyledi. Yanmaz, “Büyükşehir Belediyesi’nin 1,5 kat trilyon borcunun olması…Ben unu daha önceden de burada  dile getirmiştim. 1,5 kat trilyon borcunun olması noktasında Urfa’da somut neler yapıldı? Geçen seferde ben gazete de baktım belediyelerde bankamatik memurların olmaması noktasında gerekli şeyleri ben yapıyorum. Ben kendisine inanıyorum, doğru söylüyor Ancak kuşkucu bir tavırla yaklaşıyorum ama demokrasilerde ben yapıyorum olmaz. Şeffaf olunması lazım, saydam olunması lazım. Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısı vardı. Toplantıya hiçbir gazeteci alınmıyor, basın alınmıyor, medya mensubu alınmıyor. Sonra dönüp diyorsunuz ki ben şeffafım. Tamam, şeffaf olacaksan, saydam olacaksan her şeyi açıklamalısın. Benim niyetim burada öküz altında buzağı aramak değil. Şeffaflık öyle olur, şeffaf olan her şeye açık olur. Gizlin saklın yoksa basın mensuplarını alırsın meclise doğrular neyse insanlarda onu yazarlar. Bu nokta da siz bunu yaparsanız spekülasyonlara sebebiyet vermezsiniz. İnsanlarda gönlü rahat, içi rahat bir şekilde eğer benim Büyükşehir belediyemin 1,5 kat trilyon borcu varsa bu hizmetleri yapmış, benim para havaya gitmiyor, benim param heba olmuyor. Gerçekten bana hizmet olarak geri dönüyor” dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan