Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Emniyet ve İtfaiye karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı

Emniyet ve İtfaiye karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü İle Şanlıurfa İtfaiye Dairesi Başkanlığı soba, kombi ve şofben’den sızan karbon monoksit zehirlenmelerine karşı vatandaşları bilgilendirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile ortaklaşa yapılan çalışma sonucunda vatandaşlara soba, kombi ve şofben’den sızan karbon monoksit gazı nedeni meydana gelen zehirlenmeler konusunda farkındalık oluşturdu.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kış mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının düşmesi ile birçok vatandaşımız kullandıkları soba, kombi ve şofben’den sızan karbon monoksit gazı nedeni ile hayatını kaybetmektedir. Vatandaşlarımızın alacağı basit tedbirlerle önlenebilecek soba, kombi ve şofben kullanımından kaynaklı karbon monoksit zehirlenmeleri ile ilgili olarak; İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile ortaklaşa yapılan çalışma sonucunda vatandaşlarımıza bilgilendirme faaliyeti yapılmaktadır. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak Halkla ilişkilerin geliştirilmesi kapsamında; bu tür etkinliklerde kurum, kuruluş ve vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek motivasyon kaynağımızdır.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan