Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Tandoğan’dan giderayak Urfaspor’u kızdıracak sözler!

Tandoğan’dan giderayak Urfaspor’u kızdıracak sözler!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak Şanlıurfaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Ali Tandoğan, giderayak bazı medya organlarına yaptığı açıklamalarla hem Şanlıurfaspor’u hem de Urfasporlu taraftarları kızdırdı.

Son olarak Şanlıurfaspor teknik direktörlüğünden ayrılan Ali Tandoğan, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Şanlıurfaspor ile 2.Lig’de mücadele eden Ali Tandoğan adeta yaptığı açıklamalarla Şanlıurfaspor’u ve mücadele ettiği 2.Lig’ küçümsedi.

“ARZUNUN OLMADIĞINI GÖRÜNCE BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ HİSSETTİM”

Ali Tandoğan, Şanlıurfaspor’da çalışırken bazı şeylerin değişmesi gerektiğini belirterek, “Biliyorsunuz sezon başın Şanlıurfaspor bir hoca ile anlaşmış ancak sezon başlamadan ayrılmıştı. Daha sonra biz geldik. Sezon başı kampa 7-8 tane oyuncunun transferi ile alakalı süreç yaşadık. Gümüşhane, Altay, Sakaryaspor gibi takımlar ligin en iyi oyuncularını alırken 3-4 tane kalan oyuncu ve iyi diyebileceğim isimlerle yola çıktı. Özellikle ikinci yarıya iyi başladık ve lider ile farkı 3’e indirdik. Bu süreçte o coşku ve arzunun olmadığını görünce bazı şeylerin değişmesi gerektiğini hissettim. Hem maddi hem manevi sıkıntılar var. Kazanılan maçlardan sonra içeride alacakları da olan oyuncuların aldıkları primlerden bile mutlu olmadıklarını anladım. Bir çok etkenden kaynaklı bu işin sonuna geldiğimizi düşündük” dedi.

“BU DAKİKADA İTİBAREN ÇOK FAZLA ALT LİGLERDE ÇALIŞACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM”

Tandoğan, bundan sonraki süreçlerde alt liglerde çalışmak istemediğini ifade ederek, “Büyük konuşmak istemiyorum. Şunu söylemek lazım 2.Lig Beyaz Grup gerçekten zor bir lig. Bazen futbol oynatmak istiyorsunuz ama rakip bozmak istiyor. Taraftarlar anlamında da zor bir lig. Canlı yayın olmayınca farklı şeyler olabiliyor. Kafamıza ayakkabı yediğimiz maç oldu. Gümüşhane maçında bu olay oldu. Böyle şeyler olsun istemezdim bu dakikada itibaren çok fazla alt liglerde çalışacağımı düşünmüyorum. Mert konusunda hukuki süreç devam ediyor. Biz zaten Mert hakkında çok konuşmak istemiyoruz. Kendisi gereksiz bir tweet atmış dün ama kısaca anlatayım olayın içinde ben yoktum zaten. Ben hocaların olduğu kısımda iken görmediğim bir olay için bunu yapmam. Hocam sen çok değerli bir insansın deyip sonrasında hoca bize sahip çıkmazsan böyle olur diyebilecek karakterde bir oyuncu” diye konuştu.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan