Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Halfeti Ak Ocaklar kongrede Reis’in yanında olacak

Halfeti Ak Ocaklar kongrede Reis’in yanında olacak

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Halfeti Ak Ocaklar Başkanlığı, 25 Şubat’ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Kongresi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında tam kadro olacak şekilde hazır bulunacak.

Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanlığı 25 Şubat’ta yapılacak olan kongreye tüm hızıyla hazırlanıyor. Öte yandan Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapılacak kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını ve kongrenin yanı sıra mitingde olacağını ifade etmişti.

Halfeti Ak Ocaklar Başkanı Müslüm Çulcu, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelecek olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Halfeti Ak Ocaklar Başkanı Müslüm Çulcu, hem kongrede hem de mitingde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaklarını ifade ederek, “Yakın zamanda Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelecek olması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız sadece kongreye katılmakla kalmayacak aynı zamanda bir miting ile bizlerle beraber olacak. Biz de Halfeti Ak Ocaklar İlçe Başkanlığı olarak kongrede de yapılacak olan mitingde de Erdoğan’ın yanında tam kadro olarak hazır olacağız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan