Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Havuz yapmadın, bari kros parkuru yap!

Havuz yapmadın, bari kros parkuru yap!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da 17 Şubat’ta yaklaşık 800 sporcunun katılacağı Kros Yarışması için parkur olmayınca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yarışları Hipodrom’da yapacak. Daha önce tam olimpik havuz sözü veren ancak sözünü tutmayan Hakan Keşküş’ün sporun başkenti Şanlıurfa’ya bir parkur yapması bekleniyor.

Şanlıurfa bugün önemli bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yapılacak Kros Yarışması için Hipodrom’u gösterdi. Hakan Keşküş’ün yaptığı bu hareket ise birçok kesimden tepki gördü.

MESELE GAZETECİLER KOŞTURMAK DEĞİL!

Her zaman spor ve sporcunun yanında olduğunu vurgulayan ancak yaptığı faaliyetlerle spordan uzak durduğunu açıkça gösteren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş son yaptığı skandalla sporcuları önemsemediğini gözler önüne serdi. Öyle ki Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelecek 800 sporcunun koşacağı parkurun olmamasından dolayı atletler Hipodrom’da koşacak. 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde topladığı 30 gazeteciyi koşturarak spor faaliyeti yürüttüğünü sanan Hakan Keşküş’ün spor parkuru yapması bekleniyor. Daha önce tam olimpik havuz sözü veren ancak sözünün arkasında durmayan Keşküş’ün bu seferde Hipodram’da yapılacak skandal koşudan ders alması ve de parkur bekleniyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan