Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / İzol ve Gülel Ailesi’nin mutlu günü

İzol ve Gülel Ailesi’nin mutlu günü

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’nın tanınmış iki ailesi olan İzol ve Gülel ailesine mensup Handan Gülel ve Hasan İzol bugün Nevali Otel’de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

İzol Ailesi mensuplarından Mehmet İzol’un oğlu Hasan İzol hayatını Handal Gülel ile birleştirdi. Genç çift, düzenlenen muhteşem düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.

Düğün törenine İzol ve Gülel aileleri, Ak Parti Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gürpınar, 24.dönem Ak Parti Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Ali Aslan Bayuk, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kadooğlu, Beytullah Kadooğlu, Beşler Group Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çakmak, Gaziantep Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan , Akmert İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Işık , Değişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, İş Adamı Bozo Ensarioğlu, Gaziantep Bölge Mahkemesi Başkanı , Gaziantep Vergi Mahkemesi Başkanı, Gaziantep Cumhuriyet Savcıları ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikâhını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, evlilik cüzdanını geline vererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikâhın ardından Hasan ve Handan çifti ilk danslarını gerçekleştirdi. İzol çiftinin ilk dansının ardından piste çıkan konuklar, masal gibi düğünde geç saatlere kadar eğlendi.

Oldukça kalabalık ve renkli görüntülere sahne olan, kadın ve ereklerin yöresel elbiseler giyerek renk cümbüşüne çevirdiği düğün gece geç saatlere kadar sürdü.

İzol ve Gülel aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ettiler.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan