Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Suruç ilkel çağdan kalma yollarla yaşıyor

Suruç ilkel çağdan kalma yollarla yaşıyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde birkaç köyü içine alan alanda bulunan yollar vatandaşları mağdur ediyor.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Suruç’un Doğu’suna düşüyor. Höyükyanı, Uludüz, Büyük Ağaç, Küçük Ağaç, Üveyik, grup köy yolu etkili yağışlar ile birlikte çamur deryasına döndü. Mevcut grup köy yolunu kullanan ve büyük zorluklar yaşadıklarını belirten köylüler, soruna bir an evvel çözüm bulunmasını istiyor. Köy yolunda yapılan çalışmalarla birlikte bölgede etkili olan yağmurun ardından oluşan çamur nedeniyle vatandaşlar ulaşımda güçlük çektiklerini ifade etti. Yolda asfalt zemin kalmadığı gibi köstebek yuvasını andıran yollarda su birikintileri hem araçlara hem vatandaşlara zarar veriyor.

Çamur deryasına dönen yol bu kış hem vatandaşlara hem araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Alt yapı çalışmalarının neden olduğu bozulmalara karşın Suruç Kayyum Belediyesi’nin yola çakıl veya buna benzer malzeme dökerek, vatandaşları çamurdan kurtarması bekleniyor.

CHP Suruç İlçe Başkanı Servet Gören, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, yollardan ve çamurdan dolayı perişan olduklarını ifade etti. Gören, “Höyükyanı, Hecek Köyü yolu bu yol iki yıldır bu halde. Ben kendim defalarca BİMER’e yazdım, her seferinde Valilik’e bildirildi   ve herhangi bir sonuç alamadık.  Kesinlikle reklam yapmak istemedik, köyü toplamadık, sesimizi yetkili makamlara duyurun lütfen” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan