Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Büyükşehir’e göre Eyyübiye prestijsiz mi?

Büyükşehir’e göre Eyyübiye prestijsiz mi?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) –  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin her yanına yaptığı prestijli caddelerle övünedursun ancak kentin en kalabalık ve dezavantajlı bölgesi olan Eyyübiye’ye neden prestij cadde yapmadığı merak konusu oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi geçen yıl başlattığı bir akımla kentin bütün ilçelerine prestij caddesi yapmaya başladı. Yapılan bu prestij caddeler bazen de birçok kesim tarafından eleştirildi.  Ancak sanki Eyyübiye ilçesi ile kanlı bıçaklı olan Büyükşehir Belediyesi bu ilçeyi yok saydı. Nüfus yoğunluğu bakımından kentin en kalabalık ve yine buna paralel olarak en genç nüfusa sahip, aynı zamanda en çok Suriyeli mültecinin yaşadığı Eyyübiye ilçesine neden prestij caddesi yapılmadığı hala bilinmezliğini koruyor.

Her toplantısında kentteki 13 ilçeye hizmet ettiğini üstüne basa basa söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı hizmetlerden Eyyübiye’yi yoksun bırakarak kendi sözleriyle çelişmiş oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan